Kleine uk,

Dit word een serie van een nog onbekend aantal verhalen over allerlei smaken mensen die je tegen kan komen. Niet iedereen is gelijk. Eigenlijk is niemand gelijk en zijn we allemaal uniek. Er zijn allemaal (soorten) koekjes, maar uiteindelijk zijn het allemaal gewoon koekjes.

Dat gaat op voor uiterlijk; Blanke mensen, gekleurde mensen, mensen die door een ziekte een huid of omvang hebben die er anders uitziet, korte en lange mensen. Mensen met blond of bruin haar, zwart haar, gek gekleurd haar, of zoals je vader, geen haar.

Het gaat ook op voor het innerlijk, en daar gaat de serie over. Mensen geloven in allerlei verschillende dingen, en allemaal op een andere, eigen manier. Mensen houden van verschillende dingen, en mensen houden allemaal op een andere manier van andere mensen.

Mannen die van vrouwen houden, vrouwen die van mannen houden, maar ook vrouwen die van vrouwen houden en mannen die van mannen houden. Of allebei, en soms ook van allebei niet. 

In deze serie vertel ik het verhaal van Kim, een jonge vrouw die van vrouwen hield, en haar vriendin, die van zowel mannen als vrouwen houd.

Er zijn ook mannen die zich geen man voelen maar meer een vrouw, of zich gewoon een persoon, geen man en geen vrouw. En uiteraard andersom. En zo zijn er ook mensen die simpelweg van mensen houden, of het nou mannen zijn, vrouwen of mensen die zich geen man en geen vrouw vinden.

Er zijn ook mensen die van dingen houden die minder goed begrepen worden. Mensen die van dieren houden op een niet-gangbare manier, mensen die houden van dingen als voeten, gladde stofjes, urine en uitwerpselen. 

In deze serie duik ik ook in misschien wel de minst begrepen en meest gehate groep mensen, de mannen en vrouwen die van kinderen houden op een manier die niet geaccepteerd word. Ik duik in de wereld van deze pedofielen en probeer uit te vinden wat ze zo aantrekt tot kinderen, en hoe het voor hen zelf is om met die gevoelens te leven. En probeer het verschil tussen pedofiel en pedoseksueel duidelijker te maken, omdat ze vaak door elkaar worden gehaald, terwijl het ene mag, en het ander streng verboden.

Deze serie zal gaan over verschillende smaken koekjes, en zal altijd draaien om het krijgen van begrip. We hoeven het niet eens te zijn met hoe iemand zich voelt en waar hij van houd of in geloofd, maar we kunnen wel proberen er begrip en respect voor op te brengen.

On that note a footnote: Ik zal nooit goedkeuring geven voor illegale dingen als pedoseksualiteit of terrorisme uit geloofsovertuigingen, intimiteit met dieren of anderszins verboden dingen of dingen die verboden zouden moeten zijn.