Toegegeven, je zit even voor schut met zo’n brilletje voor je eigen tv, en je ogen moeten er even aan wennen, maar als je daar overheen bent en je zit er goed voor, dan werkt het wel. Het is geen pandadroom, waar het echt dichtbij komt, maar al met al geeft het toch een extra dimensie aan de film (duh!) Een aanrader! (Bluray speler en full-hd tv nodig)

Ook leuk: Lucky heeft een ontstoken oog en moet 3 keer daags met zalf worden behandeld. Dat is niet leuk, vind hij ook. Hij stribbeld nogal tegen, getuigen een aantal krabbels op mijn armen en benen ook. Opzich wel leuk voor mijn medemens, geen beter vermaak dan leedvermaak nietwaar. Maar hij is duidelijk zielig. Hoewel hij al wel opknapt sinds Zaterdag is hij toch nog rustiger dan normaal. Nu heb ik hem de afgelopen maanden graag wat rustiger gehad, maar niet op deze manier.

En dus krijgen de katten extra aandacht. En TOEN dacht Moeder Natuur grappig te zijn. Beide katten zijn zo statisch als een wollen trui die je over je hoofd uittrekt. Knetter knetter. En helaas voor de katten, de neus en oren blijken bliksenafleiders… knetter knetter PATS, vonkjes naar de neus en/of oren.

Arme beesten.

En nu ga ik maar slapen. Over 5,5 uur gaat de wekker voor zalfronde 1 en de nieuwe werkdag. Over 16,5 uur is Lijntje en ziet ze eindelijk mijn katten in real-life. En dat terwijl ze net een half uur geleden gestopt zijn met jarig zijn. Ze werden 7 maanden.

Hey, zelfs al hebben ze er 9, een kattenleven blijft kort, dus je moet alles vieren…