Het was week 13. Marcotics en gastredactrice Evelien hadden bij wijze van 1 april grap haar het nieuwsoverzicht laten schrijven, en hier en daar een subtiele verwijzing naar haarzelf laten maken. Het bleef onopgemerkt. Jammer? Welnee, goed geslaagde grap. Zelfs als mensen op het meest onthullende stuk worden gewezen, merken ze het niet. Hoe geniaal moeten wij als bedenkers dan zijn geweest. Laughing De meeste waardering gaat uit naar Marjolijn. Die merkte in ieder geval dat er iets niet klopte aan de tekst, alsof ik het niet helemaal zelf had geschreven. Klopt helemaal! Ik heb het alleen wat meer naar mijn stijl veranderd, om het niet helemaal duidelijk te maken dat ik het niet zelf had geschreven. Iets te goed gedaan blijkbaar… Hieronder de ontrafeling van de tekst.

 

Een kleine beginnende indicatie had kunnen zijn dat er nogal wat hints richting de homoseksuele gemeenschap werden gemaakt, zoals in het stuk over huwelijken:

“Voor driekwart van de ondervraagde vrouwen is de belangrijkste reden dat ze zich willen binden aan iemand met wie ze de rest van hun leven gaan delen. Voor een kwart dus niet, dat is opmerkelijk. Die zetten dus niet in op een ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’, maar zien wel waar het schip strand. In dit kwart zit dan natuurlijk ook de vrouwen die trouwen om hun homoseksualiteit te verbergen, en de vrouwen die trouwen om het geld. Verdere feitjes vertellen dat de overgrote meerderheid, maar liefst tachtig procent, ook de achternaam van haar man aanneemt, en dat de vrouw brengt 43 procent van het inkomen binnen brengt, de rest is te danken aan de man. Heb je als lesbisch stel maar 86% salaris samen, en tegenstelling tot een homostel, die samen 114% bij elkaar sprokkelen.”

Ok, dat was misschien niet helemaal duidelijk. Uiteraard werden de verwijzingen naar homoseksualiteit verder in het stuk alleen maar groter, zoals het hele laatste stuk. En daar is het waarschijnlijk mis gegaan, want de hetero lezers onder ons hebben dat stuk waarschijnlijk overgeslagen. Ook het feit dat er in het stuk herhaaldelijk ‘We’ staat als het om homoseksuelen of biseksuelen gaat, is aan de aandacht ontschoten. Als het aantal verwijzingen naar homoseksualiteit en biseksualiteit niet genoeg waren, heb ik het stuk hieronder nog eens herhaald, met een paar rood gemarkeerde stukken, waaruit duidelijk had moeten zijn dat het stuk niet alleen maar door Marc is geschreven.

” Het was ook een beetje de maand van de homoseksuelen. Vandaag, Vrijdag 1 April, was het tien jaar geleden dat het eerste homohuwelijk werd voltrokken. Toen was het Job Cohen die onder massale belangstelling uit binnen- en buitenland drie mannenparen en één vrouwenpaar in de echt verbond. Inmiddels is het homohuwelijk in zo’n 15 landen wettelijk toegestaan, waaronder ook landen als Zuid-Afrika en Argentinië. Had je niet verwacht he? Toch hebben we nog een lange weg te gaan. Zo blijkt uit onderzoek van het GGD Hollands Noorden onder ruim 10.000 leerlingen in het voortgezet onderwijs dat de helft van de respondenten homoseksualiteit afwijst. Het onderzoek werd al in 2009 uitgevoerd onder leerlingen van de klassen 2 en 4 in het voortgezet onderwijs, maar om een of andere reden worden de resultaten nu pas bekend gemaakt. In 2005 werd een vergelijkbaar onderzoek gehouden, ten opzichte van toen is de tolerantie wel iets toegenomen. In 2005 wees 56 procent van de jongeren in Noord-Holland homoseksualiteit van de hand. In het ‘nieuwe’ onderzoek vindt de helft van de jongeren homoseksualiteit al normaal. Daar tegenover vindt 37 procent homoseksualiteit “een beetje raar”, 6 procent vindt het “erg raar” en nog eens 6 procent vindt het “echt verkeerd”. Verder blijkt dat meisjes aanzienlijk positiever denken over homoseksualiteit dan jongens, 39 procent tegenover 61 procent. Zijn wij meiden toch wat toleranter. Zoals verwacht staan allochtone jongeren gemiddeld negatiever ten opzichte van homoseksualiteit dan autochtone jongeren; 58 om 49 procent. Leeftijd en type school zijn niet van invloed, aldus dit onderzoek. Een ander onderzoek toont aan dat er in tien jaar blijkbaar geen einde is gekomen aan de taboe rond het opengestelde huwelijk, of het homohuwelijk zoals het in de volksmond heet. Slechts 2% van alle huwelijken in Nederland is een homohuwelijk.

Dat we nog een lange weg te gaan hebben, blijkt ook wel volgens Homobelangenorganisatie COC, die het tijd vindt worden dat homo’s echt dezelfde rechten krijgen als hetero’s. Dat verklaart de COC in een brief aan het kabinet Rutte en de Tweede Kamer vandaag. “Er zijn nog tal van gemeenten waar weigerambtenaren geen huwelijken tussen partners van gelijk geslacht sluiten”, schrijft voorzitter Vera Bergkamp. “Het is ondenkbaar dat de overheid ambtenaren in bescherming neemt die weigeren Joden of mensen met een andere huidskleur te trouwen.” Maar homoseksuelen weigeren mag wel. De vereniging wil daarom dat er meer regeltjes komen. Zo zou minister Piet Hein Donner van Binnenlandse Zaken via een wettelijke regeling een einde moeten maken aan de mogelijkheid van ambtenaren om een homohuwelijk te weigeren. Dit adviseerde de Commissie Gelijke Behandeling al in 2008, maar er word niks mee gedaan. Ik als biseksueel heb niet eens zoveel moeite met weigerambtenaren. Als dat hun persoonlijke opvatting is, als ze moeite hebben om homoseksuelen te trouwen, prima, dan doe je het niet. Aan de andere kant, dan moet je maar een ander beroep kiezen. Misschien moet je als ambtenaar je werk en privé opvattingen gescheiden houden. Ook wij moeten kunnen trouwen.

In Amerika hebben ze ook onderzoek gedaan naar de relatie tussen homo’s en de geloven. Verwacht het of niet, de Katholieken zijn het homo-vriendelijkste. Ze steken ook het mes een klein beetje in eigen boezem, 70 procent van de katholieken ziet een verband tussen het hoge aantal zelfdodingen onder homojongeren en de negatieve boodschap die de kerk over homo’s verspreidt. Een meerderheid van 56 procent vindt zelfs dat het verrichten van seksuele handelingen tussen twee volwassenen van hetzelfde geslacht geen zonde is. Onder andersgelovige Amerikanen is dat percentage een stuk lager. Er valt natuurlijk wel een kanttekening met vraagtekens bij dit onderzoek te zetten. De afgelopen jaren is het Vaticaan met name in het nieuws geweest door misbruikschandalen rond priesters. Het is niet bekend of de geaardheid van enkele van deze priesters de opvattingen van Amerikaanse katholieken heeft bijgesteld, maar daar mag je wel vanuit gaan als ze zich vergrijpen aan koorknaapjes.

Dat is toch allemaal goed nieuws! Kunnen we in ieder geval ook voor de Katholieke kerk trouwen!

Dat de Christenen een stukje minder tolerant zijn, bewees de Christelijke organisatie Exodus International. Deze organisatie heeft een app uitgebracht voor iPhone en iPad waarmee homofilie genezen kan worden. Althans, dat beweren ze zelf. De gratis app richt zicht op mensen die ‘worstelen met homoseksualiteit’ en leert hen dat homofilie een keuze is. De christelijke makers van de app beweren dat het programma hen de kans geeft om ‘bevrijd te worden van homoseksualiteit door de kracht van Jezus’. Omdat Apple, dat alle programma’s keurt alvorens ze toe te laten in hun digitale winkel, de app heeft goedgekeurd, kreeg het computerbedrijf veel kritiek van homobelangenorganisaties. Zo had het Amerikaanse Change.org al een petitie online gezet waarin ze Apple een dubbele moraal verwijten omdat het racistische of antisemitische apps verbiedt, maar een app die homofilie een ‘zonde die je hart ziekt maakt’ noemt, wel doorlaat. Exodus zelf, dat zichzelf de ‘grootste organisatie voor mensen en families die getroffen zijn door homofilie’ noemt, meent dat de app handige software is waarmee iedereen ‘het probleem van homoseksualiteit met genade en waarheid’ tegemoet kan treden. Waarmee ‘waarheid’ weer maar eens een bijzonder relatief begrip blijkt te zijn, want homoseksualiteit een zonde, probleem, ziekte, afwijking of keuze noemen, is alles behalve de waarheid. Apple heeft de app ondertussen trouwens verwijderd.”

 

Is het nu wel duidelijkTongue out?

Het was de week van paaldansen voor jezus, homoseksuelen, maar vooral de 12-jarige zwangere en de nasleep daarvan.

Maandag troffen we het bericht met de kop “Bleker schend natuurregels”. We dachten meteen aan anusbleking, dat dat tegen de wetten van moeder natuur zou zijn en een of andere organisatie het om die reden

niet meer wou zien in de pornoindustrie. Maar het bleek een bericht te zijn over staatssecretaris Henk Bleker van Natuur, die volgens Stichting Das&Boom verkeerd bezig is. Niet boeiend, volgende.

Een internetmonteur kreeg een akelige verrassing toen hij een ontbindende oude man aantrof in een appartement in Stockholm. “We denken dat hij al minstens drie jaar dood was”, zei een politieman zondag. Vier

tot vijf jaar kan ook makkelijk, de post op de deurmat dateerde van 2007. In de koelkast stond eten met een houdbaarheidsdatum in 2008. De monteur moest internet komen installeren in het flatje. Hij kon

binnenlopen, omdat de voordeur niet op slot was. “Het is vreemd dat niemand iets had gemerkt”, stelde de politie nog. Nogal vreemd ja, de deur is al 3 jaar niet op slot gegaan, iemand besteld blijkbaar internet op

dit adres, of was 1 van die brieven soms de mededeling dat de monteur zo snel mogelijk langskomt, en tadaaaa, daar is hij, na 3 jaar.

Aannemer De Groot Vroomshoop, onderdeel van Volker Wessels, dacht een beetje van de 83,4 miljoen die Nederland bij elkaar had geraapt voor Haïti te gaan besteden aan het land. In samenwerking met EO

Metterdaad wilde het bedrijf houten prefab huizen bouwen in het door een aardbeving verwoestte land. “We wilden de mensen daar helpen, een bijdrage leveren”, aldus één van de directeuren van het bedrijf.

Maar de overheid daar dacht blijkbaar dat ze eisen kunnen stellen aan de geboden hulp, en eiste wederopbouw in beton. “De snelle en adequate manier om mensen uit tentenkampen een volwaardige houten

woning te geven werd niet gewaardeerd”, zegt Beltman. Dus fuck die Haïtianen, en speel dat geld maar door naar Japan. Des te sneller gaat de fabricage van de huis-tuin-en-keuken gadgets weer verder.

En ook ons eigen land moet eraan geloven! Het Groningse Sappemeer werd deze week opgeschrikt door een aardschok. Het epicentrum van de beving lag enkele kilometers ten zuiden van het dorp. Mensen die in

die omgeving waren ten tijde van deze aardschok  voelden de huizen trillen. Dit duurde naar schatting zo’n 5 seconden. Volgens het KNMI zijn er nauwelijks aardbevingen in de omgeving van Sappemeer, dus ze

zullen wel vreselijk geschrokken zijn. Niet dus! Volgens onze archieven werd er op 5 augustus 2005 o.a. door datzelfde KNMI een aardbeving met de kracht van 2,2 op de Schaal van Richter in Sappemeer

geregistreerd. De aardbeving van deze week had de wereldschokkende kracht van 2,1 op de schaal van Richter. Wiki, kom er maar in!
 Sterkte volgens Richter     Beschrijving     Uitwerking                                 Energie         Frequentie van aardbeving Voorbeeld(en)
tonnen TNT Joule
0 tot 1,9         Minuscuul     Alleen waargenomen door seismografen;
                    wordt zelden door iemand gevoeld en zal nooit ook maar enige schade veroorzaken. 0,001 – 0,7 (handgranaat) (4-4000)·106 Zo’n 8000 per dag 
2 tot 2,9 Zeer licht Meetbaar; wordt slechts door weinig mensen waargenomen onder gunstige omstandigheden; hoogstens enkele (zeer) lichte objecten kunnen bewegen; vrijwel nooit enige vorm van schade. 1 –

22 (bom uit de late Tweede Wereldoorlog, Blockbuster) (4-90) ·109 Zo’n 1000 per dag

Veel wereldschokkender is dat we een Angry Birds film krijgen. Tenminste, als het aan de heren van Rooster Teeth ligt. Die hebben alvast een poging gedaan om de populaire videogame om te zetten in een

filmtrailer. Het resultaat is een mengelmoes van katapulten, laagvliegende vogels, een geheim legerproject en varkens. Het is nu wachten tot een hoge baas in Hollywood het idee oppakt.

http://www.youtube.com/watch?v=2matH4B9bTo&feature=player_embedded

Een romanticus die zijn vriendin zaterdagavond een serenade bracht in Delft is na het liefdeslied bestolen van zijn podium. De man had een steiger gebruikt om op te staan tijdens het liedje.
Het muzikale cadeau viel in ieder geval in de smaak, want de man mocht bij zijn vriendin binnenkomen. Dan twijfel je geen moment en vlieg je naar binnen, zo ook deze man. Hij liet daarbij de steiger buiten staan

en dat was het moment dat de dief zijn kans greep. Een getuige zag dat de steiger van 1 meter breed en 2 meter hoog werd weggerold, waarschuwde de ‘zanger’ (Coïtus Interruptus) en wees hem de weg waar

de steiger naar toe was gerold. Het mocht niet baten, want de dief en de steiger zijn nog spoorloos.

“God heeft ons dit lijf gegeven en we moeten er goed zorg voor dragen. Dat is precies wat we doen.” Het is misschien wat rare taal van een paaldansinstructrice. Crystal Dean geeft gratis lessen, een zondag per

maand, in paaldansen op christelijke muziek. De cursus in Springs (Texas) wordt druk bezocht.

Waarom zouden paaldansen en Jezus niet samengaan? “God is de enige die oordeelt”, aldus Dean, die legitimatie voor haar klasje in de bijbel vindt. Want staat het niet in Psalm 149:3 geschreven? “Dat zij Zijn

Naam loven op de fluit; dat zij Hem psalmzingen op de trommel en harp.” En een paal blijkbaar. Natuurlijk zijn de lessen gratis, aangezien het de rustdag van de Heer betreft.

Pole Dancing for Jesus: MyFoxHOUSTON.com

Na het bezoeken van zo’n les, kun je beter pizza eten. Jezus was namelijk dol op pizza. Het is algemeen bekend dat Jezus zo nu en dan van zich laat horen door ineens op een gebouw te verschijnen ofzo, maar

weinigen zullen hem een voorliefde voor pizza hebben toegedicht. Medewerkers van Posh Pizza in het Australische New Farm zullen dan ook vreemd hebben opgekeken toen Jezus hun toko met een bezoekje

verblijdde. De eigenaar van de tent, Maree Phelan, stelt dat ze zich gezegend voelde in de nabijheid van Jezus Christus, die een pizza als zijn medium verkoos. Ze weet niet zeker of het daadwerkelijk dé Jezus

Christus betreft of slechts een gelijkende grappenmaker, maar zeker is dat hij er op eigen houtje is gekomen. “Ik zweer dat het geen nepperd is”, stelt ze. En het moet ook wel de echte zijn, want Phelan beweert

dat haar Jezus-verschijning al meteen voor geluk zorgde toen ze in het lossen-en-ladengebied parkeerde en geen boete kreeg. Uiteraard gaan we hier proberen geld aan te verdienen, want de vrouw heeft de

pizza aangeboden op eBay, waar vooralsnog 112 euro is geboden op de pizza. De opbrengsten gaan naar een goed doel, dat dan weer wel.

En het moet een fantastisch gezicht zijn geweest, een wilde achtervolging in Almere. Agenten achtervolgden een 21-jarige Almeerder die zonder helm en kentekenplaat op zijn scooter reed. De man had al een

stopteken van de agenten, die in zo’n zogenaamde onopvallende politieauto reden, genegeerd. Hij verloor de controle over het stuur en vloog met de scooter een sloot in. De auto met surveillanten ging hem

vervolgens achterna de sloot in, omdat de bestuurder moest uitwijken voor een 17-jarig familielid van het scootertuig dat voor de wagen sprong om de agenten tot stoppen te dwingen. Zowel het springende

familielid als de vluchtende scooterrijder werden aangehouden.

Een beetje gênant, maar wel leuk: Omdat er ‘afgrijselijk gegil’ te horen was in een woning in Edam, probeerden verontruste buurtbewoners contact te maken met de buurvrouw die in het betreffende huis woonde.

Toen dat niet lukte en het gegil voortduurde, werd besloten de hulpdiensten erbij te halen. Politie en ambulance rukten uit. Eenmaal ter plekke besloten agenten de voordeur te forceren. Toen de agenten het huis

enterden kwam de vrouw des huizes heel verbaasd de trap af om een kijkje te nemen. Ze had in bad gezeten met een koptelefoon op en liggen meezingen met de muziek. De deurbel had ze niet gehoord, en

zichzelf blijkbaar ook niet. Ik denk dat deze mevrouw voorlopig niet naar werk gaat, en de boodschappen voorlopig via Albert laat komen. Die komt voorlopig de deur niet meer uit.

De spelers van het Poolse voetbalteam kregen een vrije middag van bondscoach Franciszek Smuda. Een aantal spelers besloot er een feel-good middag van te maken en een bezoek te brengen aan een weeshuis,

altijd leuk voor die kinderen, bekende voetballers ontmoeten. Een zestal spelers besloot een Feel-even-Better middag te houden, en sloten zich met een paar dames van federlichte zeden op in hun hotelkamer

voor een ordinaire orgie. Trainer Smuda reageerde volgens Fakt geschokt toen hij werd geconfronteerd met het nieuws. “Als dit waar is hebben de spelers zich schandalig opgesteld. Zij zullen gestraft worden.”

Misschien ook wel omdat ze na deze middag met 2-0 van Litouwen verloren.

Ach, zo vreemd is dat helemaal niet. Christopher Jacome, een fanatieke supporter van Cucuta, werd op straat neergeschoten terwijl hij een partijtje voetbal speelde. Als laatste eer werd hij door zijn vrienden

meegenomen naar een wedstrijd van zijn favoriete club. De hooligans waren er zonder veel moeite in geslaagd om met doodskist en al het veiligheidspersoneel van het stadion te omzeilen.

[FOTO]

Agenten van het politiekorps Haaglanden zijn boos, omdat ze een collega moeten missen die het script van een nieuwe KRO-serie gaat controleren op fouten. De agent gaat ongeveer tien weken kwijt zijn aan het

bezoeken van de set en het lezen van de verhaallijnen. De korpsleiding vindt het erg belangrijk dat het script van de serie Seinpost Den Haag waarheidsgetrouw is. “Als ze in het script schrijven dat ze iemand

gaan arresteren, dan zullen we er wat van zeggen”, vertelt politiewoordvoerder Wim Hoonhout weten. “Wij zeggen namelijk altijd dat we iemand gaan aanhouden.” Wauw, echt het inzetten van een agent waard

natuurlijk. Het inzetten van de agent ligt een gevoelig, omdat net bekend is geworden dat het korps Haaglanden door bezuinigingen en reorganisaties ongeveer 200 agenten zal moeten inleveren.

De politie zegt begrip te hebben voor de frustratie onder het personeel. “Juist daarom hebben wij tijdens de besprekingen met Eyeworks op de rem gestaan”, verdedigt woordvoerder Wim Hoonhout. “In deze

organisatie zijn 5000 mensen werkzaam. Als je dan één man voor zo’n programma vrijmaakt, is dat toch niet veel? Seinpost Den Haag kan het imago van ons korps verbeteren. Met een beetje geluk kijken er 1

miljoen mensen.” volstrekt logisch.

Het aantal talentenjachten op de Nederlandse tv is nauwelijks bij te houden, toch heeft Nederland van één talentenshow nog geen kaas gegeten. Een nieuwe tv-show in het buitenland gaat namelijk op zoek naar

toekomstige pornosterren. Op het programma staan onder andere liveoptredens op de ‘Sexpo’ in Durban en Johannesburg. Daar zullen de kandidaten tijdens liveshows stemmen van het publiek moeten veroveren.

Ook een jury zal haar oordeel vellen over de prestaties van de pornosterren in spé. Vereisten voor deelname zijn er niet. De kandidaten dienen alleen meerderjarig en soa-vrij te zijn. En daar vallen de eerste 90%

al meteen weg, het is namelijk een idee uit Zuid-Afrika. Dat blijkt ook wel uit de cijfers: Maar liefst duizend kandidaten schreven zich in, waarvan er na een eerste selectie honderd overblijven. De show krijgt

uiteindelijk twee winnaars, een vrouw en een man natuurlijk, die ook prijzen a-la Zuid-Afrika krijgen, een schamele 500 euro en een filmrol in een professionele pornofilm.

Bevallen tijdens schoolreisjes lijkt een nieuwe trend te worden. Hier hadden we deze week de 12-jarige Groningse die een kind het levenslicht liet zien tijdens een schoolreisje, in Engeland heeft een 15-jarig

Canadees meisje een kind gebaard en dood achtergelaten in een hotel, ook tijdens een schoolreisje. Een medewerker van het hotel in Londen ontdekte op 19 maart de baby toen het meisje alweer in het vliegtuig

terug naar Canada zat. De Britse politie voert een autopsie uit op het lichaampje om de doodsoorzaak te achterhalen. De Canadese politie heeft het meisje ondertussen gevonden en enkele kritische vragen

gesteld over de situatie. Ook deze meid zou niet door hebben gehad dat ze zwanger was. De vermoedelijke vader hebben ze wel vrij snel gevonden, maar dat was ook niet moeilijk aangezien ze verkering hadden.

Hij hoorde naar eigen zeggen pas tijdens het gesprek met de politie van de zwangerschap van zijn vriendinnetje.

Het zal in ieder geval geen ongelukje zijn geweest, want dat kan niet volgens MTV Germany.

[FOTO 1 2 3]

En dan blijven we maar in die sfeer. Ohad Ben-Yakov, een 27-jarige Israëliër, raakte bij een ongeluk tijdens zijn werk als airconditioningsinstallateur in coma. Zijn ouders deden het beste dat je op dat moment

kunt doen voor je kind. Ze stelden op dat moment het sperma van hun zoon veilig. Nu Ben-Yakov is overleden, doen ze dan ook het beste om het leed te verwerken. Ze proberen toestemming te krijgen om met

zijn sperma kleinkinderen te krijgen.

De ouders wachten op toestemming van de procureur-generaal. Wanneer de uitspraak in hun voordeel uitvalt, levert
dat een nieuw juridisch precedent op. Ben-Yakov had namelijk niet zo’n kinderwens en heeft

dus nergens officieel laten vastleggen dat hij kinderen wil. Het gaat puur om de wens van de mogelijk toekomstige grootouders. Lichtelijk ziek uiteraard.

In Duitsland is een rechtszaak begonnen tegen een vader die op een bijzonder drastische manier heeft laten weten dat hij het niet eens was met de vriend van zijn dochter. Hij castreerde de man bruut.
De 47-jarige Helmut S. kon het niet hebben dat zijn 17-jarige dochter al een half jaar een relatie had met Phillip G. De vader had al een keer bij de politie geklaagd over de relatie, maar die liet weten niks te

kunnen doen, zolang er geen sprake was van misbruik. Helmut besloot toen maar het heft in eigen handen te nemen en zocht in november met twee medeplichtigen zijn schoonzoon op. Phillip werd vastgebonden

en, terwijl hij volledig bij bewustzijn was, werden zijn ballen er met een mes afgesneden. De boze vader was wel nog zo aardig om na zijn actie zijn vrouw te vragen om een ambulance te bellen. Het hevig

bloedende slachtoffer overleefde de castratie en eist nu 150.000 euro smartengeld. De snijdende vader kan minstens drie jaar celstraf verwachten. En geloof het of niet, maar ik heb diepe sympathie voor deze

vader. Phillip G. is namelijk 58 jaar oud, ouder dan de vader van zijn vriendinnetje. Dan vraag je om meer dan alleen deze castratie als je het mij vraagt.

En in het kader van (voor de verandering nuttige) onderzoeken: De magische huwelijksnacht! Want die hoeft helemaal niet zo magisch te zijn blijkt nu. Maar liefst één op de drie pasgetrouwde stellen heeft na het

huwelijksfeest geen energie meer voor seks en gaat meteen slapen. 33% die niet het net begonnen huwelijk knallend instart, het is een shock! Ik zie dat toch voor me als over de drempel tillen en pas loslaten in

de slaapkamer, op bed, maar dat is dus geen garantie. 33% duikt de koffer wel in, maar gaat gelijk op 1 oor ronken, en vijf procent van de newly-weds gaat eerst haar kado’s uitpakken en nababbelen alvorens de

liefde te bedrijven. Gelukkig duikt de meerderheid, veertig procent, na het feest wel meteen het bed in voor een wilde en/of romantische nacht. Dat alles blijkt uit onderzoek van damesweekblad Flair onder 1270

Nederlandse vrouwen. Ik kom dan maar op 78%, kan Flair niet tellen, of had 22% geen mening? Een vrouw zonder mening is uitgesloten, maar ik mis toch 22% die niet NIET seks heeft op de huwelijksnacht, maar

ook niet WEL. Verwarrend! Als we dan toch in de huwelijkssfeer zijn, pompen we de overige weetjes er ook maar gewoon in. Voor driekwart van de ondervraagde vrouwen is de belangrijkste reden dat ze zich

willen binden aan iemand met wie ze de rest van hun leven gaan delen. Voor een kwart dus niet, dat is opmerkelijk. Die zetten dus niet in op een ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’, maar zien wel waar het schip

strand. In dit kwart zit dan natuurlijk ook de vrouwen die trouwen om hun homoseksualiteit te verbergen, en de vrouwen die trouwen om het geld. Verdere feitjes vertellen dat de overgrote meerderheid, maar

liefst tachtig procent, ook de achternaam van haar man aanneemt, en dat de vrouw brengt 43 procent van het inkomen binnen brengt, de rest is te danken aan de man. Vrouwen stellen zich daarnaast voor dat

zij tweederde van het huishouden op zich nemen. De rest van de huishoudelijke taken is voor de man. Of die zijn deel van het huishoudelijke pakket ook daadwerkelijk uitvoert werd in het onderzoek niet vermeld,

maar we kunnen rekenen op een nee. Leer mij nou mannen niet kennen.

En dan ben je getrouwd, met of zonder de seks op de huwelijksnacht, en dan zuigt manlief het bloed onder je nagels vandaan. En dan zeggen ze wat over vrouwen, mannen kunnen er ook wat van. Een ruzie met

haar man dreef een Chinese vrouw zelfs zo ver toe om op het randje van haar balkon op de 19de verdieping te gaan zitten. Ondanks herhaalde verzoeken van de toegesnelde hulpdiensten uit Huaibei (mag je

vergeten, komen geen vragen over) weigerde de dame zes uur lang haar levensgevaarlijke zitplaats te verlaten. Ok, misschien was het wel een beetje een aandachttrekker. De vrouw dreigde te springen en het

leek er op dat de politie en brandweer haar niet op een andere gedachte konden brengen. Er werd voor de zekerheid al een luchtkussens klaargelegd. Dan kon je die dodelijke val wel grotendeels op je Chinese

buik schrijven, tenzij je het voor elkaar krijgt op je nek te landen. Ook familieleden werden ingeschakeld om haar over te halen weer naar de goede kant van de balustrade te klimmen. Het duurde uiteindelijk zes

uur voordat de eigenwijze vrouw luisterde en weer naar binnen kwam. Ondertussen had een van onze Onbekenden niets te doen, behalve wachten welke kant de dame op zou gaan, naar binnen of naar beneden,

en heeft hij of zij maar wat kiekjes gemaakt.

Er zijn ook wat kiekjes opgedoken van een Engelse lerares. De leerlingen van de Britse Harrow privéschool leerden hun docente kunst van een hele andere kant kennen toen er naaktfoto’s van de dame uitlekten.

De plaatjes gingen in hoog tempo de hele school rond. En dat begrijp ik best, Joanne Salley is zeer appetijtelijk voor het oog. Ze werd al een keer miss Noord-Ierland en heeft vervolgens baantjes als model en tv

-presentatrice gehad voordat ze bij de school aan het werk ging. De foto’s waren gemaakt door een fotografe die ook les geeft op de school. Zij liet een memorystickje met de foto’s in een lokaal slingeren,

waarna deze gevonden werd door een student. Het had een Nederlandse overheidsinstelling kunnen zijn. Uiteraard willen we nu meteen foto’s zien, dus die hebben we ook voor je:
[FOTO]Meer foto’s, en het hele artikel, vind je hier [http://www.dailymail.co.uk/news/article-1372268/Joanne-Salley-topless-pictures-defended-Harrow-School.html]

Het was ook een beetje de maand van de homoseksuelen. Vandaag, Vrijdag 1 April, was het tien jaar geleden dat het eerste homohuwelijk werd voltrokken. Toen was het Job Cohen die onder massale

belangstelling uit binnen- en buitenland drie mannenparen en één vrouwenpaar in de echt verbond. Inmiddels is het homohuwelijk in zo’n 15 landen wettelijk toegestaan, waaronder ook landen als Zuid-Afrika en

Argentinië. Had je niet verwacht he? Toch hebben we nog een lange weg te gaan. Zo blijkt uit onderzoek van het GGD Hollands Noorden onder ruim 10.000 leerlingen in het voortgezet onderwijs dat de helft van

de respondenten homoseksualiteit afwijst. Het onderzoek werd al in 2009 uitgevoerd onder leerlingen van de klassen 2 en 4 in het voortgezet onderwijs, maar om een of andere reden worden de resultaten nu pas

bekend gemaakt. In 2005 werd een vergelijkbaar onderzoek gehouden, ten opzichte van toen is de tolerantie wel iets toegenomen. In 2005 wees 56 procent van de jongeren in Noord-Holland homoseksualiteit van

de hand. In het ‘nieuwe’ onderzoek vindt de helft van de jongeren homoseksualiteit al normaal. Daar tegenover vindt 37 procent homoseksualiteit “een beetje raar”, 6 procent vindt het “erg raar” en nog eens 6

procent vindt het “echt verkeerd”. Verder blijkt dat meisjes aanzienlijk positiever denken over homoseksualiteit dan jongens, 39 procent tegenover 61 procent. Zijn wij meiden toch wat toleranter. Zoals verwacht

staan allochtone jongeren gemiddeld negatiever ten opzichte van homoseksualiteit dan autochtone jongeren; 58 om 49 procent. Leeftijd en type school zijn niet van invloed, aldus dit onderzoek. Een ander

onderzoek toont aan dat er in tien jaar blijkbaar geen einde is gekomen aan de taboe rond het opengestelde huwelijk, of het homohuwelijk zoals het in de volksmond heet. Slechts 2% van alle huwelijken in

Nederland is
een homohuwelijk.

Dat we nog een lange weg te gaan hebben, blijkt ook wel volgens Homobelangenorganisatie COC, die het tijd vindt worden dat homo’s echt dezelfde rechten krijgen als hetero’s. Dat verklaart de COC in een brief

aan het kabinet Rutte en de Tweede Kamer vandaag. “Er zijn nog tal van gemeenten waar weigerambtenaren geen huwelijken tussen partners van gelijk geslacht sluiten”, schrijft voorzitter Vera Bergkamp. “Het is

ondenkbaar dat de overheid ambtenaren in bescherming neemt die weigeren Joden of mensen met een andere huidskleur te trouwen.” Maar homoseksuelen weigeren mag wel. De vereniging wil daarom dat er meer

regeltjes komen. Zo zou minister Piet Hein Donner van Binnenlandse Zaken via een wettelijke regeling een einde moeten maken aan de mogelijkheid van ambtenaren om een homohuwelijk te weigeren. Dit

adviseerde de Commissie Gelijke Behandeling al in 2008, maar er word niks mee gedaan.

In Amerika hebben ze ook een onderzoek gedaan naar de relatie tussen homo’s en de geloven. Verwacht het of niet, de Katholieken zijn het homo-vriendelijkste. Ze steken ook het mes een klein beetje in eigen

boezem, 70 procent van de katholieken ziet een verband tussen het hoge aantal zelfdodingen onder homojongeren en de negatieve boodschap die de kerk over homo’s verspreidt. Een meerderheid van 56 procent

vindt zelfs dat het verrichten van seksuele handelingen tussen twee volwassenen van hetzelfde geslacht geen zonde is. Onder andersgelovige Amerikanen is dat percentage een stuk lager. Er valt natuurlijk wel

een kanttekening met vraagtekens bij dit onderzoek te zetten. De afgelopen jaren is het Vaticaan met name in het nieuws geweest door misbruikschandalen rond priesters. Het is niet bekend of de geaardheid van

enkele van deze priesters de opvattingen van Amerikaanse katholieken heeft bijgesteld, maar daar mag je wel vanuit gaan als ze zich vergrijpen aan koorknaapjes.

Dat de Christenen een stukje minder tolerant zijn, bewees de Christelijke organisatie Exodus International. Deze organisatie heeft een app uitgebracht voor iPhone en iPad waarmee homofilie genezen kan worden.

Althans, dat beweren ze zelf. De gratis app richt zicht op mensen die ‘worstelen met homoseksualiteit’ en leert hen dat homofilie een keuze is. De christelijke makers van de app beweren dat het programma hen

de kans geeft om ‘bevrijd te worden van homoseksualiteit door de kracht van Jezus’. Omdat Apple, dat alle programma’s keurt alvorens ze toe te laten in hun digitale winkel, de app heeft goedgekeurd, kreeg het

computerbedrijf veel kritiek van homobelangenorganisaties. Zo had het Amerikaanse Change.org al een petitie online gezet waarin ze Apple een dubbele moraal verwijten omdat het racistische of antisemitische

apps verbiedt, maar een app die homofilie een ‘zonde die je hart ziekt maakt’ noemt, wel doorlaat. Exodus zelf, dat zichzelf de ‘grootste organisatie voor mensen en families die getroffen zijn door homofilie’ noemt,

meent dat de app handige software is waarmee iedereen ‘het probleem van homoseksualiteit met genade en waarheid’ tegemoet kan treden. Waarmee ‘waarheid’ weer maar eens een bijzonder relatief begrip blijkt

te zijn, want homoseksualiteit een zonde, probleem, ziekte, afwijking of keuze noemen, is alles behalve de waarheid. Apple heeft de app ondertussen trouwens verwijderd.