Het stond al in de poll, waar zo ontzettend goed en veel (kuch) op gereageerd is, kunnen mannen en vrouwen ‘just friends’ zijn? Ik heb er expliciet bij gezet dat het om Amerikaanse mannen en vrouwen gaat, en niet zonder reden.

Is je Engels niet zo goed, of heb je geen zin om het filmpje af te kijken, lees dan hieronder door door de tekst te selecteren. Anders lekker niet doen, want dat verpest de lol.

Of je het er nu mee eens bent of niet, het kan niet volgens het straks volgende mini onderzoekje. Vrouwen denken van wel, mannen denken van niet. Wij mannen hebben nu eenmaal last van ‘die gevoelens’. Vroeg of laat gaan we ons aangetrokken voelen tot de dame in kwestie, en dat kunnen we eerlijk opbiechten of niet, het is onvermeidelijk. Zelf geloof ik er niet in, ik ben al jaren bevriend met meiden waar ik nooit wat voor heb gevoeld. Nu zal dat misschien lastig te geloven zijn na het zien van het komende filmpje, maar ben je zelf een man, dan kun je vast wel een vrouw bedenken waar je bevriend mee bent en waar je geen gevoelens voor hebt of hebt gehad. En ben je een dame, geloof mij en ons dan maar gewoon op ons woord, wij Nederlandse mannen zijn gewoon anders. Leuk ook dat de vrouwen in eerste instantie zeggen dat ‘just friends’ vanzelfsprekend gewoon kan, maar er vervolgens ook van overtuigd zijn dat de man in kwestie zich wel tot hun aangetrokken voelt en met ze zou daten, al dan niet een relatie met ze zou beginnen. Dus eigenlijk kon het toch niet. Eh, nee… Toch niet.

Om dan ook maar meteen een andere vraag te beantwoorden, zonder poll want zoveel stemmen kan ik allemaal niet verwerken (hoestpreost), Hoe zit dat met vrienden van het andere geslacht als je een relatie hebt…?

(vertalen mag je even lekker zelf doen)