De Wanhoop (Nabij) Middenin

Dit stuk is verwijderd door de combinatie van zoetsappige censuur en liefdesverdriet.

De strekking van dit bericht kort samengevat.

Marc en Ieniemienie is niet meer. Na een half jaar staat er een streep door. De relatie is door Ieniemienie op de bekende ‘pauze’ gezet. Er is nog hoop op een goede afloop, maar voorlopig ben ik wel vrijgezel.

Ieniemienie heeft een hele lijst met dingen opgenoemd die ze graag anders zou willen zien…

Ik moet meer voor mezelf opkomen, voor mijn mening uitkomen, tegen haar mening ingaan als ik het er niet mee eens ben, ruzie met haar maken, ookal doe ik al een half jaar mijn best om juist dat te voorkomen, ik moet uitgaan, meisjes aanspreken en ontmoeten, zodat ze jaloers kan worden, en niet alles proberen goed te doen. Niet weglopen voor ruzie. Ik ben te mak, doe alles voor haar. Ze wil ook eens achter mij aanlopen om sorry te zeggen. Ze wil weten wat mijn grenzen zijn, hoe ver ze kan gaan, hoe ik over dingen denk. Meer dingen doen die ik wil doen. Van dat soort dingen.

Ik herkende mezelf hier wel in en dacht de relatie te kunnen redden. Maar Ieniemienie wou het liever uit hebben, kijken of ik dan mijn leven ga leiden zoals ik wil, met een eigen mening, eigen stem, eigen wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green
Of Gebruik de >Emoji-Cheat-Sheet< voor Emoji codes.
(De Emoji code word naar je klembord gekopieerd. Plak (ctrl+v) deze in je bericht om te gebruiken.)

wired