YouTuesday Week 11 / Under Construction

Ik weet, we zijn het vergeten afgelopen Dinsdag. Net als de weekoverzichten. We hebben het druk gehad met het toevoegen van nieuwe functies, en vooral beveiliging. Sommige mensen (of robots) hebben blijkbaar ook een en ander te melden, want nadat pogingen om langs het spamfilter van deze site te komen om reacties achter te laten grandioos mislukte, hebben ze maar geprobeerd om de hele site over te nemen. Blijkbaar hebben ze een belangrijke mededeling ofzo.

Dus vandaar: Wil je ook zonodig berichten hier op de site schrijven, gebruik dan het formulier!

 

Goed, de YouTuesday op Thursday dit keer. Ze staan er om bekend. De ladyboys van Thailand. De zelfombouw setjes zijn er goedkoop, de ouders verkopen of verhuren hun zoontje graag als dochter (vreemd genoeg niet andersom) en de meeste mooie dames hebben een bordje op hun boezem met ‘Wegens verbouwing achterom’, aangezien er down below nog een vlezig aanhangsel zit dat moet worden omgetoverd in een ingang. Een bekend probleem bij de toeristen in Thailand. Maar het heeft ook voordelen. Zoals een duet, met jezelf. En dan klinkt het ook nog.

One comment on “YouTuesday Week 11 / Under Construction

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green
Of Gebruik de >Emoji-Cheat-Sheet< voor Emoji codes.
(De Emoji code word naar je klembord gekopieerd. Plak (ctrl+v) deze in je bericht om te gebruiken.)

wired