Kleine Uk,

Je rit is nu globaal halverwege. Je vertrekpunt is ongeveer net zo ver achter je dan het eindpunt voor je. 

Voor het zover was, hebben we een drukke vakantie achter de rug. In deze vakantie is je hele kamer klaar gemaakt voor jouw intrede. De muur is strak getrokken en gewit, en deze week is de schets voor de muurschildering uitgewerkt.

De vakantie bracht ook een weekje in de Belgische Ardennen met z’n zessen. Het was ook overduidelijk de láátste vakantie met z’n zessen, met twee zwangere vrouwen in het gezelschap. Zeker als je bedenkt dat slechts 11 dagen na de vakantie, met 28 weken zwangerschap, je nichtje is geboren. Gelukkig wist iedereen al heel snel dat ze sterk en gezond was, maar moet ze helaas nog wel even in het ziekenhuis blijven.

In de vakantie hadden we ook de tijd om wat spullen op te halen voor je, een busje vol. En wat we daarna nog niet hadden, hebben we inmiddels gekocht. Van A tot Z hebben we alles geregeld voor je komst, mocht je ook zo’n truc als je nichtje willen doen.

In de vakantie hebben we je even 2 minuten kunnen zien op een extra echo, waar de jongeman die de echo maakte niet verder kwam dan even kijken, zeggen dat alles goed was en ons de deur weer uit werkte. Afgelopen week ben je met de 20-weken echo van top tot teen gekeurd. Een uur lang hebben 2 vrouwen je kritisch bestudeerd, van je hersenen tot je voetjes. Vooral je hart en bloedsomloop zijn uitvoerig bekeken, en alles was zoals het hoorde. Het is wel definitief bevestigd dat je na je geboorte even in het ziekenhuis zal moeten blijven voor observatie.

Vaste lezer vanaf het eerste uur Kevin heeft ook bekend gemaakt vader te worden en inmiddels weten we dat zijn huishouden verrijkt gaat worden met een meisje. Zo telt de vriendengroep vanaf volgend jaar ineens uit 2 vaders, waar er nu nog 0 zijn. Laat de nostalgie maar beginnen…